Tag: Neck Game

3D

Action

Puzzles

Arcade & Action

Parking

Skill

Adventure

Ninja

Shooting

Strategy

Sports

Driving

Dress-Up

Barbie

Arcade

Zombie

Family

Hidden Object

Multiplayer

Superheros

Surfing

Speed

Sniper

Super Mario

Racing

Defense

Jigsaw

Match 3

Card & Board

Futuristic

Time Management

Rhythm

Coloring

Casino

Fighting

Batman

Brain Teaser

Friv Pjesët e trupit Anglisht Pje

Pjesët e trupit Anglisht Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e parë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t'ju pelqej.rnrnrnZgjidh...

Friv Pjesët e trupit Anglisht Pje

Pjesët e trupit Anglisht Pjesa e dytë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 15 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e dytë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t'ju pelqej. rnrnrnZgjid...